Barn i bil

Den 31. mars gir vi bort en BeSafe iZi Combi X4 isofix bilstol! For å være med i trekningen så går du til vår Facebook side og legger inn "Besafe" som kommentar på innlegget innen utgangen av 31. mars. I tillegg må du følge oss på Facebook for å være med i trekningen, og vi trekker en tilfeldig vinner 1. april 2017. Klikk på banneret for å komme til vår Facebook side.


Recaro Privia - best i test
Hva er i-size barnestoler

Maxi-Cosi bilstol til barn
BeSafe bilstoler
Recaro bilstoler
Renolux bilstoler

Ta vare på dine vakre små med markedets beste produkter. Våre bilstoler oppfyller de strenge kravene det stilles til sikring av barn i bil. Våre produkter kommer fra markedets ledende produsenter av barnesikring, og disse produktene tilbyr vi til konkurransedyktige priser både i butikk og nettbutikk.

Torshov Bilrekvisita har alltid brydd seg om de minste i trafikken, og våre barneseter har bidratt til å gjøre veien tryggere for disse gjennom mange år. Vi er opptatt av barnas sikkerhet og oppfordrer deg til å sette deg godt inn i viktigheten av å sikre barnet riktig i bilen. Dessverre hjelper det ikke med markedets beste stol om stolen ikke blir riktig montert og brukt.

Er du usikker, så vil vi gjerne at du kommer innom en av våre butikker. Vi vil da montere bilstolen riktig, justere den etter barnet, samt vise deg hvordan du sikrer barnet optimalt i bilstolen.

Vare 1 til 42 av totalt 86

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Vare 1 til 42 av totalt 86

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Flott! Takk for tilbakemeldingen

Fant du det du lette etter?

Ja

Nei

Hva ser du etter?

Søk