Bildeler


Vi i Torshov Bilrekvisita har vært speialist på bil og bilhold siden 1973. Våre bildeler kommer fra velkjente produsenter og holder selvsagt høy kvalitet for din sikkerhet. Vi har rask levering av bildene du trenger. De delene vi ikke har på lager, sendes raskt fra våre leverandører, gjerne samme dag. Det gjør at vi kan levere billige bildeler raskt til en bra pris.Benytt gjerne vår chat nederst til høyre for å finne riktig bildel til din bil.

Billige bildeler på nett til din bil her

15% på mekaniske slitedeler

Som fordelskunde får du 15% rabatt på våre allerede lave priser! Dette gjelder alle mekaniske slitedeler slik som bremser, clutch, dynamo, forstilling, mm.Rask levering av bildeler!

Du kan kjøpe bildeler på nett eller over disk i en av våre butikker. Vi har svært kort leveringstid for alle deler - ringer du inn bestilling på morgenen har du som oftest delen samme dag eller dagen etter. Bestiller du på nett, sender vi delen normalt innen 24 timer fra vårt lager i Oslo. 


Enormt utvalg bildeler av høy kvalitet

Vi har tusenvis av bildeler i vår nettbutikk, men et enda større utvalg er tilgjengelig.  Finner du ikke det du trenger i nettbutikken, ta kontakt med oss på epost: nettbutikk@torshovbil.no så hjelper vi deg.
Ha registreringsnummer eller vognkort klart når du bestiller bildeler på telefon eller direkte i din nærmeste butikk.


Vare 1 til 42 av totalt 61482

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vare 1 til 42 av totalt 61482

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Flott! Takk for tilbakemeldingen

Fant du det du lette etter?

Ja

Nei

Hva ser du etter?

Søk