Vindusviskere

 

Trico vindusviskere
Valeo vindusviskere

Trico Flex

Trico Flex er den nyeste serien fra Trico. Kun 10 varenummer, som dekker 90% av Europas bilpark. Swift Easy Connection Technology gjør det enkelt å bytte viskere. Memory Curve Steel-blad gir jevn trykkfordeling - for en klar og jevn tørk. Eksklusiv topunkts-kobling hindrer striper.

Trico Exactfit Premium

Trico Exactfit er den mest vanlige erstatning for originalmonterte viskerblader. Enestående tørkeegenskaper for maksimal kundetilfredshet. Universal- og spesialtilpassede blader foran, og designerblader for bakrute. Spoilerblader for de bilene som har dette originalt.

Trico Neoform

Trico NoeForm er det nyeste innen vindusviskerblad-teknologi. Glatt, moderne design som passer både biler som har denne type viskerblad originalt samt mulighet for ettermontering på en rekke biler som ikke har denne type viskerblad originalt. Overlegen ytelse i all slags vær. Bedre enn tradisjonelle viskerblader om vinteren da det ikke er noen åpne spiler og fjærer som kan fryse til. Forbedret slitestyrke.

Valeo Silencio

Sortimentet består av Silencio® Standard og Silencio Performance Dette er viskerblad som dekker de fleste bilmerker og -modeller. Valeo Silencio er premium viskerblader med høy ytelse og lang levetid. Silncio Performance er viskerblad som er OE spesifikke og som kan f.eks være 100% metall i konstruksjonen, kurvet blad, spylerdyse eller påmontert spoiler – akkurat slik som bilprodusenten har laget det originale viskerbladet. Alle Valeo Silencio har indikator på gummien som viser når den bør skiftes.

Valeo Silencio X-trm

Dette er OE flatbladesett med en ultraflat design som gir økt aerodynamikk. Flatbladeteknologien gir jevnt trykk mot frontruta. Silencio X.TRM® UM serien gjør det mulig å oppgradere fra vanlig visker til flatblade. Dette gir 30% økt aerodynamisk ytelse sammenlignet med standard visker.

Vare 1 til 42 av totalt 253

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vare 1 til 42 av totalt 253

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Flott! Takk for tilbakemeldingen

Fant du det du lette etter?

Ja

Nei

Hva ser du etter?

Søk