Frakt og levering

Fraktsatser

 

Hos oss får du faste lave fraktbetingelser!

Vi pakker og sender de fleste bestillinger innen 1-2 virkedager. Total leveringstid er innen 2-7 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor. Du får beskjed fra Postnord på e-post og sms når din pakke har kommet frem. Dersom du velger Hent i Butikk, vil du få en sms når din bestilling er klar til å hentes.

I noen få tilfeller må varen hentes fra eksternt lager og forsendelsen kan da ta noe lenger tid før utsendelse. Vi gir deg i så fall beskjed.

MyPack - Levert til ditt nærmeste MyPack utleveringssted. - Kun 99,-

Det finnes over 1.400 MyPack utleveringssteder i Norge, så det er stor sannsynlighet for at det er et i nærheten av der du bor. Finn ditt nærmeste utleveringssted her.

Levering med MyPack gjelder alle pakker inntil vekt 35kg. Unntak er batterier og pakker over Postnords maksimumsmål, som blir beregnet etter volumvekt og i de fleste tilfeller sendt med Postnord Hjemlevering.  For ordre med volumberegning som overstiger 35kg er frakten kr. 199,-

Postnord Hjemlevering - Kun 199,-

Dette er de fleste pakker over 35 kg, varer som er over Postnords maksimumsmål og/eller pakker som beregnes som farlig gods som f.eks bilbatterier, fritidsbatterier samt en del kjemiske produkter. Postnord ringer deg på dagtid for å avtale leveringstidspunkt frem til kl 21.00.

For pakker som overskrider 100kg (volumvekt beregning), er satsen 299,- og vil kun være mulig for hjemlevering.

Takbokser KUN 499,- pr. boks

Fraktes med Cargo/Postnord, avhengig av hvor i landet det skal leveres. Men satsen er den samme. OBS! Skibokser må leveres til firma/bedrifts adresse.

Vi leverer pr.dd. ikke til Svalbard eller utenfor Norges grenser.

 

 

Aktuelle produkter