Nyttige råd til deg som bileier

Vi har et stort utvalg av produkter som både er testvinnere og smarte, som du kanskje ikke vet om. Vi har samlet alle våre nyttige artikler her, så det skal være lettere for deg å få gode råd og tips på veien.

Hvordan legge om til sommerdekk

Å legge om til sommer- eller vinterdekk, er enkelt! Ta dine forhåndsregler, bruk riktig verktøy og følg anvisningen vi har satt opp her.

Ladekabler til elbil

Ladekabler til elbil er forbruksvare og vil med tiden gå i stykker. Finn riktig ladekabel til din elbil her. Fast lavpris fra kjente merkevarer.

Hvordan pakke i takboks

Pakk riktig i takboksen, og du unngår overraskelser ved harde oppbremsinger eller kollisjoner. Vi forklarer hvordan.

Hvordan sikre barn i bil

iSize, IsoFix, forovervendt eller bakovervent. Vi forklarer deg hva du må tenke på og hvordan du skal finne riktig bilstol til ditt barn og bil.

Hvordan polere bil

Å polere bilen har flere formål og fremgangsmåter. Hvordan du oppnår en blank og beskyttet billakk forklarer vi enkelt her.

Når slukkes FM-nettet

2017 er året hvor FM-nettet slukkes i Norge. Slukkingen foregår fylkesvis, og her har du den komplette oversikten for når du må oppgradere til DAB i bil og hjem.

Hvordan få DAB-radio i bilen

Har du radio i bilen din, så er det enkelt å oppgradere til DAB-radio i bilen. DAB-adapter eller ny DAB-radio - vi forklarer hvilke alternativer du har.

Hvordan finne riktig takstativ til bilen

Riktig takstativ til bilen gjør at du kan transportere alt fra ski til sykler og takbokser. Her finner du rikgit takstativ til din bil.